ZOMERVERLOF
  • AGS Deinze: gesloten van 16/07 t.e.m. 1/08
  • AGS Gent: gesloten van 26/07 t.e.m. 8/08
  • AGS Menen: blijft open
  • AGS Oudenaarde: gesloten van 19/07 t.e.m. 2/08
  • AGS Zwevegem: blijft open

Overname garage Tom en Paul Descamps Menen en Euromotor Menen

SAMEN MEER DAN 150 JAAR AUTOMOBIELPASSIE ONDER ÉÉN DAK

VANAF JANUARI 2019 REIKEN GARAGE DESCAMPS PAUL EN TOM, EUROMOTOR EN AUTOGROEP SERVAYGE ELKAAR DE HAND. EEN NIEUWE SECTORUITBREIDING VOOR AUTOGROEP SERVAYGE TE MENEN MET SERVICEGERICHTE FAMILIES ONDER ÉÉN DAK IS EEN FEIT.

Descamps Paul en Tom Menen

Paul Descamps hield vanaf 1962 samen met zijn vrouw een benzinestation open waar hij ook onderhouden en kleine herstellingen aan wagens uitvoerde. In 1974 kwam er een samenwerking tot stand met Mitsubishi en dit was meteen ook het startpunt van de verkoop van nieuwe wagens. Vanaf 1986 kwam het merk Suzuki erbij. Hun zoon Tom vervoegde de zaak in 1994 en nam samen met zijn vrouw Tine Lauwers het roer in handen in 2002. Sinds 2007 zijn ze ook officiële Hyundai dealer.

Euromotor Menen

Geert Descamps begon in 1966 met de verkoop van het toenmalige Datsun als één van de pioniers in België. In 1992 kwam zoon Bruno in de zaak en kreeg het bedrijf de naam Euromotor NV. In de daaropvolgende jaren werd de zaak steeds verder uitgebreid. Inmiddels heeft Euromotor al meer dan 50 jaar ervaring met Nissan en ondanks de snelle evolutie in de automobiel is ook deze ploeg klaar voor de toekomst.

Klaar voor 2019!

Om een stevige expansie en toekomst te garanderen hebben beide families belangrijke stappen gezet en zullen de beide bestaande ploegen zich vanaf 2019 van hun beste kant laten zien onder de naam ‘Autogroep Servayge’. De twee gekende Descamps families van Menen bundelen samen hun krachten in de ruime site van Descamps Paul en Tom onder de nieuwe naam ‘Autogroep Servayge Menen’.

2019 wordt een jaar van verandering…

Iedereen van harte welkom dus met zijn Hyundai, Suzuki of Nissan te Bruggestraat 568 in Menen.

Historie garage Servayge

Garage Servayge werd in 1971 opgericht door Gaby Servayge te Moen die zich vanaf 1976 officieel engageerde voor het merk Opel. Steven Servayge vormt na zijn studies (1996) de tweede generatie binnen het familiebedrijf die zich naast Opel ook concentreerde op een multi-merkomgeving.

Na de verhuis naar Zwevegem in 2003 kwam er al vlug Isuzu en in 2006 ook het merk Hyundai in huis. In 2014 wordt Servayge ook officieel verdeler van het merk Nissan. De sterke focus op de automobielsector levert wat later ook nog de overname op van Hyundai Deinze en Hyundai Gent waardoor de commerciële benaming werd gewijzigd naar Autogroep Servayge.

Vanaf januari 2019 volgt dus een nieuwe uitbreiding te Menen waarmee Autogroep Servayge één van de grootste Hyundai verdelers van Belux wordt.

Bij Autogroep Servayge ben je dus welkom met je Opel, Isuzu, Hyundai, Nissan en Suzuki.

Bezoek onze website www.autogroepservayge.be om de beschikbare merken per locatie te vinden.

Autogroep Servayge, officiële dealer Hyundai, Nissan en Suzuki.

Waarom voor Autogroep Servayge kiezen?

Autogroep Servayge baat tot op heden meer dan 45 jaar een officiële garage uit. Er is steeds keuze uit een heel ruim stockaanbod aan unieke prijzen doordat ze een sterke groep vormt met vestigingen in Menen, Zwevegem,
Deinze en Gent.

Ze streven als team naar een hoge klantentevredenheid en bieden een full service aan. Een ploeg van meer dan 40 continu bijgeschoolde medewerkers staat ten dienste van de klanten en doet er alles aan om het familiaal karakter van het familiebedrijf te bewaren.

Autogroep Servayge heeft in 2018 twee onderscheidingen binnengehaald. Enerzijds “Best Hyundai Van Dealer” wat het professionalisme aantoont naar de fleetmarkt toe en de Hyundai award voor de grootste stijging in klantentevredenheid Sales voor het afgelopen jaar. Gedrevenheid en een persoonlijke aanpak hebben tot deze 2 onderscheidingen geleid.

Salon 2019

Het autosalon staat voor de deur en de ganse ploeg nodigt u alvast uit om de merken te komen ontdekken in de showrooms.

De beste voorwaarden en de grootste keuze worden u alvast aangeboden.

Wenst u een nieuwe Hyundai, Nissan of Suzuki te kopen. Kom dan zeker eens langs in één van onze showrooms.

Autogroep Servayge