SHOWROOMS OPEN VANAF 1/12/2020

De verkoop mag vanaf dinsdag 1/12 terug zijn deuren openen. U kan ons nu wel via telefoon, mail, Whatsapp  of videoafspraak bereiken.

WERKPLAATSEN BLIJVEN OPEN

Onze werkplaatsen blijven open voor herstellingen, onderhouden, bandenwissels, carrosserie, etc. rekening houdende met de geldende normeringen. Indien u een afspraak wenst te maken, gelieve telefonisch contact op te nemen zodat wij u de nodige uitleg kunnen bezorgen.

LEVERINGEN WAGENS KUNNEN DOORGAAN

Leveringen van de wagens mogen blijven doorgaan mits enkele aanpassingen op onze huidige werking.

CONTACTGEGEVENS

ONTDEK DE NIEUWE NISSAN MICRA N-SPORT

Nissan Micra N-Sport - De perfecte zuinige stadswagen met een sportieve look!

Bent u op zoek naar een nieuwe stadswagen met een sportief exterieur en interieur? Dan is de Nissan N-Sport, met zijn expressieve design, toonaangevende technologie, uitzonderlijk comfort en zijn uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, zeker iets voor u!

Nissan Micra N-Sport Passion Red

Nissan Micra motoren UPDATE

In 2017 startte Nissan de vijfde generatie van Micra. Sinds kort heeft Nissan nieuwe varianten van de benzinemotoren uitgebracht, namelijk de 1L IG-T 100PK (manueel of automaat) en de 1L DIG-T 117PK. Beide motoren zijn driecilinders. De nieuwe motorvarianten werden ontwikkeld door de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Dankzij de alliantie heeft Nissan opnieuw technische grenzen verlegd.

Elke motorvariant biedt uitzonderlijke prestaties en verfijning en voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van duurzaamheid en betrouwbaarheid. (bron: belgium.nissannews.com).

Deze nieuwe motoren presteren adequaat en zijn zuinig in verbruik. De gecombineerde uitstoot is tussen 103 gram en 115 gram CO2*.

*Overeenkomstig met NEDC-BT met ISS.

 

NISSAN MICRA MULTIMEDIA UPDATE

Het huidige NissanConnect systeem werd aangevuld met:

Android Auto en Apple CarPlay - Standaard in de uitvoeringen Acenta, N-Connecta, N-Sport en Tekna.

TomTom services - TomTom Premium Traffic geeft accurate realtime verkeersinformatie om de reistijd te optimaliseren. Indien nodig geeft het alternatieve routes aan om de reistijd te beperken.

Applicaties - Sinds de lancering van iOS12 is het ook mogelijk om applicaties zoals Google Maps en WAZE te koppelen met het NissanConnect systeem, indien de gebruiker beschikt over een IPhone.

Nieuwe app "Door-to-Door navigatie" - Met de Door-to-Door navigatie app kan u voor uw vertrek uw navigatie instellen via uw smartphone. Wanneer u een route bepaald hebt en in de auto stapt, start de navigatie automatisch.

Snelle zoekfunctie - Er is een nieuwe snelle zoekfunctie in het navigatiesysteem om uw locaties sneller en gemakkelijker te vinden.

Personalisatie - Met het nieuwe NissanConnect systeem is het mogelijk uw startscherm volledig te personaliseren met sneltoetsen via een 'drag and drop'-functie.

Stemherkenning - In het bedieningspaneel van het stuur zit de mogelijkheid om met gesproken commando's te telefoneren, berichten te laten voorlezen en muziek te kiezen.

Find My Car - Met de Find My Car kan uw parkeerlocatie worden opgeslagen als de navigatie terugschakelt naar uw smartphone. Vervolgens kan u uw bestemming verder te voet bereiken.

OTA-software- en kaartupdates

Nissan Micra N-Sport interieur

Exterieur Nissan Micra N-Sport

De standaard 16" lichtmetalen velgen werden vervangen door de 17" lichtmetalen velgen met carbonlook inserts. Nissan trekt de carbonlook ook door naar de buitenspiegelkappen. Daarbovenop heeft de Micra N-Sport heel wat zwarte details, namelijk de zwarte voor- en achterbumperafwerking, de zwarte zijstrips en het extra getint glas in de achterste zijruiten en achterruit. Om de Micra nog een sportievere look te geven, heeft Nissan voor de N-Sport gekozen voor een verlaagd sportonderstel*, een verchroomd uitlaatsierstuk* en een exclusieve N-Sport badge. Micra N-Sport heeft 4 mogelijke carrosseriekleuren: Passion Red, Solid White, Gunmetal Grey en Enigma Black.

*Enkel verkrijgbaar op de DIG-T 117.

 

Nissan Micra N-Sport details exterieur details

iNTERIEUR NISSAN MICRA N-SPORT

De nieuwe uitvoering N-Sport heeft enkele troeven in het interieur, namelijk een dashboard bekleed in Alcantara®, zwarte hemelbekleding, lederen/Alcantara® stoelbekleding met sportief design en vloermatten met "Carbon Sport" design. De N-Sport is standaard ook uitgerust met een middenarmsteun vooraan, achteruitrijcamera met parkeersensoren, NewNissanConnect-infotainmentsysteem en de Intelligent Key (keyless entry en start-knop).

Nissan Micra N-Sport interieur details

Nissan Micra

Nissan Micra N-Sport Solid White

Contacteer ons

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als je een locatie aanduidt, gelieve rekening te houden met welk merk we waar verdelen. Hyundai, Maxus en MG: Deinze / Gent / Menen / Zwevegem. Nissan: Zwevegem / pop-up te Menen. Suzuki: Menen.

Autogroep Servayge