SHOWROOMS OPEN VANAF 1/12/2020

De verkoop mag vanaf dinsdag 1/12 terug zijn deuren openen. U kan ons nu wel via telefoon, mail, Whatsapp  of videoafspraak bereiken.

WERKPLAATSEN BLIJVEN OPEN

Onze werkplaatsen blijven open voor herstellingen, onderhouden, bandenwissels, carrosserie, etc. rekening houdende met de geldende normeringen. Indien u een afspraak wenst te maken, gelieve telefonisch contact op te nemen zodat wij u de nodige uitleg kunnen bezorgen.

LEVERINGEN WAGENS KUNNEN DOORGAAN

Leveringen van de wagens mogen blijven doorgaan mits enkele aanpassingen op onze huidige werking.

CONTACTGEGEVENS

Hyundai New Santa Fe

NEW SANTA FE

Krachtige, elegante SUV
Bijzonder ruim en comfortabel
Talloze veiligheidsvoorzieningen

 

Een sneak preview van de nieuwe Hyundai Santa Fe, een stoere, elegante full-size SUV met de meeste binnenruimte en veiligheid voor jou en je hele gezin.

Design

Stijlvol en elegant, de nieuwe Hyundai Santa Fe is een gespierde en stoere verschijning met premium kwaliteit.

Krachtig profiel

De nieuwe Hyundai Santa Fe heeft forse wielkasten en krachtige karakterlijnen die zijn status als topmodel in Hyundai’s SUV-familie onderstrepen.

NEEM PLAATS EN GENIET IN STIJL

Aangenaam en verfijnd, het Modern Fluid-interieur is ontworpen om in alle rust en comfort met je gezin plaats te nemen in de Hyundai Santa Fe. Ontdek de buitengewoon hoge kwaliteit van eersteklas materialen in het hele interieur.

RUIMSTE IN ZIJN KLASSE

De nieuwe Hyundai Santa Fe is langer en breder dan zijn voorganger. Hij biedt een exceptioneel ruime atmosfeer en de meeste interieurruimte in zijn klasse. Met een grotere wielbasis en een verbeterde zitpositie voor nog meer comfort voorin en op de tweede en derde zitrij.

PRESTATIES

Slecht weer? Haarspeldbochten? Geen probleem. De nieuwe Hyundai Santa Fe heeft vierwielaandrijving die serieus bijdraagt aan een perfecte wegligging en bochtengedrag. Die maakt rijden op glad plaveisel in de stad en op hobbelige buitenwegen veiliger en aangenamer.

Ervaar superieure handling en controle voor een ongekend niveau van vertrouwen. HTRAC™ verdeelt de aandrijfkracht actief over alle vier de wielen voor het bereiken van een optimale stabiliteit ongeacht de wegcondities. Anders dan bij een mechanische vierwielaandrijving zoals bij veel andere merken, past HTRACTM de mate van aandrijfkracht per wiel afzonderlijk aan via powercontrole en remmen.

Voor- en achterwielophanging - De MacPherson voorwielophanging zorgt voor betere stabiliteit en rijprestaties bij accelereren en remmen. De multi-link achterwielophanging biedt een meer comfortabel weggedrag en neemt minder ruimte in, zodat er meer ruimte overblijft voor het interieur.

8-traps automaat - Voor soepel en naadloos schakelen, de 8-traps automaat is zeer gebruiksvriendelijk en olie verversen is niet nodig onder normale omstandigheden.

Handgeschakelde zesversnellingsbak - Soepel en moeiteloos schakelen dankzij meervoudig conische synchronisatieringen, geoptimaliseerde tandwielen, lagers en permanente transmissieolie met een lage viscositeit.

COMFORT ZONE

De nieuwe Hyundai Santa Fe biedt talrijke innovatieve systemen die het leven makkelijker maken. Het gaat om slimme features die jou en je gezinsleden volop gebruik laten maken de online wereld en die jouw leven op een speciale manier verrijken.

7-inch display - Optimaal geplaatst en goed afleesbaar, de 7-inch display brengt informatie glashelder in beeld: de status van de actieve veiligheidssystemen, resterende actieradius, brandstofverbruik, navigatie-instructies, buitentemperatuur en nog meer.

Head-up display - Onze nieuwe 8,5-inch head-up display is bijzonder helder en daarmee goed zichtbaar, zodat je op veilige manier belangrijke informatie in de voorruit kunt zien zoals snelheid, navigatie-aanwijzingen en waarschuwingen.

Groot touchscreen - Een 8-inch touchscreen voor de bediening en projectie van 3D-navigatie, media en je smartphone met Android AutoTM en Apple CarPlayTM. En je krijgt 7 jaar een gratis abonnement op LIVE Services, met actuele verkeersinformatie, weer, snelheidscontrolewaarschuwing* en POI-informatie. Ook de actuele brandstofprijzen en vrij parkeerplaatsen zijn direct te zien op de navigatiekaart. Apple CarPlayTM is een geregistreerd handelsmerk van of Apple Inc. Android AutoTM is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc. *De waarschuwing voor snelheidscamera’s is niet in alle landen beschikbaar.

Draadloos opladen - In de middenconsole kun je je smartphone draadloos opladen (Qi standaard).

GEMAK DIENT DE MENS

Ervaar indrukwekkend comfort en bedieningsgemak dankzij talrijke slimme voorzieningen en systemen, die voor iedereen in de auto het leven aan boord aangenamer maken.

Achterklepassistentie - Deze slimme voorziening zorgt ervoor dat je genoeg ruimte hebt om de achterklep te openen – bijvoorbeeld wanneer je achteruit inparkeert in een parkeergarage richting een muur.

VEILIGHEID

We maken werk van veiligheid en bescherming en zijn trots dat de Hyundai Santa Fe de beste mogelijke veiligheidsvoorzieningen in zijn klasse biedt.

Rear Cross Traffic Collision-Avoidance Assist - Een noviteit voor Hyundai – bij achteruit rijden en slecht zicht is dit systeem een uitkomst. Het waarschuwt je als voertuigen van opzij naderen – en het remt indien nodig automatisch. Perfect op parkeerterreinen en in de stad.

Rear Occupant Alert - Detecteert met behulp van ultrasone sensoren passagiers op de achterbank en attendeert de bestuurder op hun aanwezigheid als hij of zij uitstapt. Indien de bestuurder de auto afsluit en het systeem detecteert alsnog bewegingen op de achterbank – ongeacht of dat nu mensen of dieren zijn – dan waarschuwt de auto de bestuurder met een toeter- en lichtsignaal.

Safety Exit Assist - Voor de veiligheid van kinderen – deze voorziening voorkomt ongelukken bij het uitstappen. Als een van achteren naderend voertuig wordt gesignaleerd dan zal dit systeem tijdelijk de kindersloten op de achterportieren inschakelen, zodat inzittenden pas de auto kunnen verlaten wanneer dat veilig is.

GARANTIE

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai Santa Fe wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. Alle Hyundai-modellen hebben een 5-jarige, onbeperkte kilometergarantie.

Autogroep Servayge